Els committers de Gutenberg i del nucli de WordPress tenen permisos diferents per a diferents eines… però hauria de ser així?
Recorda que pots escoltar aquest programa des de Pocket Casts, Spotify, i Apple Podcasts o subscriure’t al feed directament.
Transcripció del programa
Hola, soc en Josep Morán i estàs escoltant WordPress Pòdcast, al resum de notícies de la Comunitat WordPress.
En aquest programa trobaràs la informació del 22 al 28 de juliol del 2024.
WordPress 6.6.1 s’ha llançat amb 7 correccions del nucli i 9 correccions en l’editor en una versió que principalment revisa alguns errors en estils CSS.
L’equip de Core ha realitzat un procés per a la unificació dels permisos dels committers entre els diferents repositoris de codi. A la WordCamp Europe es va discutir com els committers que tenen accés a una part del codi haurien de tenir accés equivalent en altres repositoris per evitar colls d’ampolla i confusions. Com a primer pas, es va atorgar accés d’escriptura i la capacitat de fusionar pull requests als de Core en el repositori de Gutenberg a GitHub.
També es proposa que l’equip de Gutenberg a GitHub sigui un subconjunt dels committers de Core a Subversion, requerint el mateix procés de nominació i aprovació, buscant una major alineació entre els dos grups, nominant als membres de l’equip de Gutenberg que no tenen accés a SVN per obtenir-lo.
Al Blog de Desenvolupadors s’ha publicat una entrada sobre les noves funcionalitats que permeten als desenvolupadors de temes registrar variacions personalitzades de color i tipografia a WordPress 6.6.
L’equip d’Accessibilitat ha obert una crida a Team Reps ara que els seus dos representants, després de 3 anys, han de deixar el seu lloc.
S’espera que abans del 2 d’agost es tingui la llista de les persones interessades per fer el canvi.
L’equip de Media Corps ha publicat els resultats de l’enquesta sobre la primera reunió informativa amb una nota de 3.8 sobre 5 en efectivitat i 4.3 en organització. Els participants van valorar les demostracions i la facilitat per fer preguntes, tot i que van suggerir incloure menys contingut tècnic i més exemples pràctics sobre l’ús de WordPress.
Es va proposar celebrar reunions mensuals amb actualitzacions addicionals per Slack i proporcionar kits de mitjans amb recursos compartibles.
L’equip de Comunitat ha actualitzat la seva política d’espais per a esdeveniments, fent algunes millores sobre els textos actuals que bàsicament deien que els llocs amb afiliació religiosa o política quedaven exclosos.
Ara sí que es fa palès que els llocs amb afiliació política queden exclosos, però amb els d’afiliació religiosa es determina específicament exclosa la zona de culte o amb iconografia religiosa, i s’afegeix la de llocs on es faci propaganda o promoció d’idees entre els organitzadors o els assistents, recordant, en tots els casos, que els llocs han de seguir el Codi de Conducta de WordPress.
Pel que fa a les Meetup i el programa de reactivació, es dona per tancat el procés que s’ha dut a terme entre l’abril i el juliol. El dia 5 d’agost, començarà el procés de tancament d’aquells grups que no han tingut esdeveniments durant un temps.
I, per acabar, aquest pòdcast es distribueix amb llicència Creative Commons com una versió derivada del WordPress Podcast en espanyol; tens tots els enllaços per ampliar la informació i el pòdcast en altres idiomes, a WordPress Podcast .cat.
Una abraçada, i fins al pròxim programa.
Deixa un comentari